™ Ajuda resolució problemes química, tema al taulell d'anuncis de Universitat Autònoma de Barcelona

Anuncis universitat

Taulells d'anuncis per facultats a patatabrava.com

Ajuda resolució problemes química

Publicat per 1140640 el Wednesday, 26 de December de 2012

E-Learning Marie Curie és un lloc web des del qual es vol ajudar als estudiants en les matèries de ciències, sobretot centrat en la química a tots els nivells, i a l'estudi de física i matemàtiques a nivell d ’ESO i BATXILLERAT.

Estudies química de primer de carrera i et bloqueges a l'hora de resoldre alguns problemes? Necessites ajuda? Estudies física, química i/o matemàtiques a nivell d 'ESO o BATXILLERAT i necessites ajuda però no tens temps per anar a classes particulars?

La teva solució és E-Learning Marie Curie.

Un dels serveis que oferim és la resolució de problemes. Amb aquest servei et facilitem els raonaments necessaris per resoldre els problemes, amb la facilitat de contactar amb el teu tutor en qualsevol moment. Podràs mirar tantes vegades com vulguis l'explicació i gaudiràs de totes les avantatges de treballar on-line a uns preus molt assequibles.

Properament es podrà accedir a tres cursos de formulació, FORMULACIÓ INORGÀNICA, FORMULACIÓ ORGÀNICA i FORMULACIÓ DE COMPOSTOS DE COORDINACIÓ. Dels quals podràs beneficiar-te només de la teoria o del curs amb tutor personal, qui et guiarà i et donarà suport en les dificultats a l’hora de resoldre els problemes plantejats. I tot això per un mòdic preu.

CONTACTA'NS per qualsevol informació.
elmariecurie@gmail.com elmc.edu20.org

Respon a Ajuda resolució problemes química

Altres anuncis de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Vic